Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Opmunnicum, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel in mei 1778, overleden te Horn op 27 januari 1848, dochter van Andrée Opmunicom en Maria Sophia Gubbels.


Zij is getrouwd te Horn op 7 april 1807 met
Jacob Beurskens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 17 december 1776, overleden aldaar op 16 december 1853, zoon van Henrij Beurskens en Marie Rulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paul, geboren te Horn op 25 augustus 1808, overleden te Buggenum op 7 december 1847.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina