Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hilarius Opmunikum, geboren te Horn op 25 februari 1786, overleden aldaar op 27 juli 1818, zoon van Andrée Opmunicom en Maria Sophia Gubbels.


Hij is getrouwd te Horn op 29 maart 1815 met
Anna Catharina Hoeckx, dienstmeid, geboren te Beegden op 27 augustus 1791, overleden te Horn op 22 november 1858, dochter van Joseph Houkx en Helena Kalen.
(Zij is later getrouwd te Horn op 15 mei 1827 met Petrus Mathias Oijen, kuiper, geboren te Horn op 5 september 1785, overleden aldaar op 30 september 1845, zoon van Michael Oijen en Windeline Theewen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina