Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelis Joosten, dagloner, wonende te Buggenum.


Hij is getrouwd te Buggenum op 8 januari 1784 voor de kerk met
Margaretha Pluijmen, gedoopt te Horn op 5 augustus 1752, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 8 mei 1806, dochter van Wilhelmus Pluijmen en Margareta Eggels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, dienstmeid, gedoopt te Buggenum op 24 juli 1791, overleden te Haelen op 2 juni 1825.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 30 januari 1817 met Martinus Jegers, dagloner en akkerman, gedoopt te Haelen op 27 mei 1785, wonende aldaar, zoon van Gerardus Jegers en Maria Hendrix.
    (Hij is later getrouwd te Haelen op 28 april 1829 met Maria Catharina Suilen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 28 oktober 1791, wonende te Haelen, overleden aldaar op 21 september 1866, dochter van Arnoldus Suilen en Gertrudis Knippenberg.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina