Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Cuijpers, dienstknecht, gedoopt te Haelen op 23 maart 1786, overleden te Buggenum op 24 juli 1865, zoon van Theodorus Cuepers en Wendelina Jansen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 19 april 1820 met
Cornelia Nijssen, dienstmeid, geboren te Roermond op 29 maart 1790, overleden te Buggenum op 3 februari 1862, dochter van Balthasar Nijssen en Joanna Vestjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina