Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Thijs, landbouwer, geboren te Weert rond 1869, wonende te Hunsel, overleden te Roermond op 13 januari 1926, zoon van Theodorus Thijs en Maria Catharina Briels.


Hij was gehuwd (1) met
Joanna Maria Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, dienstbode, geboren te Tungelroy op 27 mei 1900, wonende te Neer, overleden te Heythuysen (b) op 25 januari 1990, begraven te Neer op 27 januari 1990.
    Zij is getrouwd te Grathem op 3 mei 1935 met Wilhelmus Hubertus Coolen, landbouwer, geboren te Roggel op 22 oktober 1895, wonende aldaar en te Neer, overleden te Heythuysen (b) op 5 maart 1990, begraven te Neer, zoon van Joannes Hubertus Coolen en Johanna Schrijnwerkers.
  • 2 : Peter Joannes Thomas, landbouwer, geboren te Weert rond 1903, overleden te Roermond op 1 augustus 1927.

Hij was gehuwd (2) met
Helena Petronella Natalia Rademaekers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina