Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Hubertus Timmermans, geboren te Haelen op 11 maart 1886, overleden te Roermond (Z) op 4 september 1970, begraven te Haelen op 8 september 1970, zoon van Theodoor Hubert Timmermans en Anna Maria van de Boel.


Hij is getrouwd te Haelen op 8 april 1918 met
Anna Sibilla Klaessen, dienstmeid, geboren te Neer op 29 juli 1887, overleden te Haelen op 16 augustus 1962, begraven aldaar op 18 augustus 1962, dochter van Christiaan Klaassen en Johanna Catharina Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Haelen op 11 december 1920, overleden te Weert op 24 augustus 2002.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina