Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Wiltschuts, dagloner, geboren rond 1745, gedoopt te Swalmen, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 1 november 1820, zoon van Hubertus Wiltschuts en Elisabeth Menten.


Hij is getrouwd te Buggenum op 22 april 1779 voor de kerk met
Agnes Joosten, gedoopt te Buggenum op 5 maart 1742, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 januari 1816, dochter van Lambertus Joosten en Sibilla van Herten.
(Zij was weduwe van Chretien Beeren, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 januari 1776.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus, gedoopt te Buggenum op 30 januari 1780.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina