Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johann Mathias Teven, smid, geboren te Heerdt (D) op 12 juli 1891, overleden op 6 november 1972, begraven te Horn, zoon van Peter Gerardus Teven en Maria Catharina Sibilla Peeters.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Ida Schenaarts, geboren te Stramproy op 5 juli 1890, overleden te Horn op 10 oktober 1924, dochter van Theodorus Schenaarts en Mechtildis Hubertina Adams.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Horn op 8 mei 1925 (2) met
Maria Agnes Lemmens, geboren te Horn op 15 januari 1892, overleden aldaar op 12 oktober 1942, dochter van Wilhelmus Hubertus Lemmens en Maria Elisabeth Geenen.

Hij was gehuwd (3) met
Anna M. Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina