Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Hubert Teven, huisschilder, geboren te Horn op 31 maart 1908, overleden te Roermond (Z) op 10 november 1972, begraven te Horn, zoon van Mathis Hubert Teven en Agnes Neeten.


Hij is getrouwd te Horn op 27 maart 1942 met
Catharina Hubertina Janssen, geboren te Horn op 27 januari 1918, overleden op 3 januari 2005, begraven te Horn op 8 januari 2005, dochter van Jan Hubert Janssen en Gertrudis Elisabeth Ruyten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes Jeanette Maria, onderneemster, geboren te Horn op 23 januari 1943, overleden te Rojales (Spanje) op 13 augustus 2013, gecremeerd te Spanje.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina