Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Timmermans, geboren te Horn rond 1729, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 maart 1803.


Zij was gehuwd met
Jacques Crins, wonende te Horn.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Abel, knecht, geboren te Horn op 13 mei 1767, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 16 februari 1843.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 28 november 1804 met Catharina Tilmans, dienstmeid, geboren te Swalmen op 14 augustus 1773, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 2 juni 1847, dochter van Godefridus Tulmans en Gertrudis Pijls.
  • 3 : Maria, dienstmeid en dagloonster, geboren te Horn op 20 september 1775.
    Zij is getrouwd te Horn op 13 april 1809 (1) met Joannes Verbon, dienstknecht, geboren te Swalmen rond 1783, zoon van Pierre Verbon en Gertrude Heinen.
    Zij is getrouwd te Beegden op 2 mei 1826 (2) met Joannes Linnaerts, akkerman, geboren te Beegden op 6 maart 1774, zoon van Stephanus Linnaerts en Maria Schreurs.
    (Hij was weduwnaar van Agnes Vogels.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina