Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Verhaegh, akkervrouw, gedoopt te Haelen op 11 november 1786, overleden aldaar op 25 mei 1847, dochter van Joannes Verhaegh en Joanna Smolders.


Zij is getrouwd te Haelen op 20 oktober 1812 (1) met
Martinus Jegers, landbouwer, gedoopt te Haelen op 31 augustus 1783, overleden aldaar op 4 maart 1823, zoon van Stephanus Jegers en Catharina Albers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jean, geboren te Haelen op 8 december 1816.
  • 3 : Gerard, geboren te Haelen op 29 september 1817.

Zij is getrouwd te Haelen op 3 februari 1824 (2) met
Gerardus Kockelkoren, akkerknecht en landbouwer, gedoopt te Grathem op 10 mei 1782, overleden te Haelen op 18 januari 1843, natuurlijke zoon van Anna Gertrudis Kockelkoren.
(Hij was weduwnaar van Gertrudis Colen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina