Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Meuwissen, dienstknecht, geboren te Buggenum op 18 juli 1822, overleden te Tegelen op 28 oktober 1873, zoon van Petrus Mevissen en Anna Maria Stams.


Hij is getrouwd te Tegelen op 14 mei 1853 met
Petronella Tielen, geboren te Tegelen op 10 oktober 1825, overleden aldaar op 15 juni 1893, dochter van Henrich Theelen en Ida Peters.
(Zij was weduwe van Joannes Knippenberg, overleden te Tegelen op 5 juli 1852.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina