Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelia Turken.


Zij was gehuwd met
Jacobus Lamberigts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, akkerknecht, geboren te Kessenich (B) op 2 november 1793, overleden te Kessenich-in de Hees op 13 april 1866.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 11 juli 1821 met Maria Catharina Strous, dienstmeid, geboren te Nunhem op 22 september 1797, overleden te Kessenich op 12 april 1840, dochter van Gerardus Strous en Maria Stox.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina