Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Schepers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Buggenum op 14 oktober 1831, overleden te Swalmen op 6 mei 1900, zoon van Hermanus Scheepers en Anna Gertrudis Knops.


Hij is getrouwd te Swalmen op 4 september 1855 (1) met
Jacomina Alberdina Kusters, geboren te Swalmen op 10 juni 1833, overleden aldaar op 29 maart 1860, dochter van Joannes Kusters en Helena Clumpkens.

Hij is getrouwd te Swalmen op 10 april 1861 (2) met
Joanna Vossen, landbouwster en dienstmeid, geboren te Beegden op 14 juli 1836, dochter van Henricus Vossen en Maria Catharina Suilen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina