Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Arnoldus Suilen, dagloner en akkerman.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Knippenberg, dagloonster.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Catharina, dienstmeid, dagloonster en landbouwster, geboren te Kessel op 26 augustus 1794.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 20 juni 1821 (1) met Henricus Vossen, akkerknecht en landbouwer, gedoopt te Neer op 23 februari 1794, overleden te Beegden op 26 oktober 1844, zoon van Dionisius Vossen en Petronella Hilkens.
    Zij is getrouwd te Beegden op 5 augustus 1846 (2) met Theodoor Puts, dagloner, geboren te Beegden op 27 september 1812, zoon van Leonardus Puts en Joanna Verhaegh.
    (Hij is eerder getrouwd te Beegden op 29 mei 1837 met Petronella Kramers, dienstmeid, geboren te Thorn op 5 juni 1796, overleden te Beegden op 20 maart 1842, dochter van Godefridus Cramers en Maria Strouks.)
  • 3 : Gerard, landbouwersknecht, geboren te Kessel op 14 april 1799.
    Hij is getrouwd te Beegden op 19 april 1830 met Petronella Pleunis, geboren te Beegden rond 1788, dochter van Leonard Pleunis en Johanna Delissen.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina