Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegonda Roest, geboren te Baexem op 24 februari 1837, overleden te Heythuysen op 11 september 1906, dochter van Theodor Roest en Maria Elisabeth Janssen.


Zij was gehuwd met
Godefridus van den Eertwegh, geboren te Heythuysen op 24 maart 1832, overleden aldaar op 15 april 1917, zoon van Joannes van den Eertwegh en Jeanne Marie Schroijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, geboren te Heythuysen op 8 januari 1873, overleden aldaar op 19 december 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina