Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Jacobs, landbouwster.


Haar kinderen van een onbekende man:
  • 1 : waarschijnlijk Anna Maria, dienstmeid en linnenweefster, geboren te Roggel op 28 mei 1792, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 11 maart 1862.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1819 met Jan Peter Jacob Peters, weversknecht en linnenwever, geboren te Kirchhoven (D) op 5 juni 1777, wonende te Heythuysen en te Haelen, overleden te Heythuysen op 7 september 1849, zoon van Lambert Peters en Maria Mechtildis Laumen.
    (Hij was weduwnaar van Gertrude Dreesen, wonende te Haelen, overleden aldaar. Hij is eerder getrouwd te Haelen op 18 april 1807 met Barbara Nijssen, gedoopt te Haelen op 9 juni 1775, overleden te Heythuysen op 1 juni 1818, dochter van Joannes Nijssen en Maria van Dael.)
  • 2 : Jasper, dienstknecht, geboren te Roggel op 16 mei 1795, wonende te Baexem, overleden te Heythuysen op 21 oktober 1864.
    Hij is getrouwd te Baexem op 14 april 1828 met Petronella Timmermans, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 14 september 1782, wonende te Baexem, overleden te Heythuysen op 22 oktober 1866, dochter van Henrikus Timmermans en Joanna Letiens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina