Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Peters, geboren te Horn op 24 december 1796, overleden aldaar op 9 januari 1876, dochter van Nycolaas Peeters en Joanna Damen.


Zij is getrouwd te Horn op 23 november 1852 met
Joseph Beutskens, schoenmaker, geboren te Breijell (D) op 20 maart 1799, overleden te Horn op 27 juni 1885, zoon van Mathis Boetzkes en Agnes Catharina Geurts.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 11 oktober 1828 met Mechtilde op 't Roodt, dienstmeid, geboren te Horn op 27 februari 1801, overleden aldaar op 14 september 1847, dochter van Nicolas op 't Roodt en Gertrude Hendrix.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina