Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hanssen, wonende te Roggel, overleden aldaar op 3 oktober 1801.


Zij was gehuwd met
Renier Leenders, dagloner, geboren te Stockhem rond 1770, wonende te Roggel, te Nunhem en te Heythuysen, overleden aldaar op 17 september 1840, zoon van Jacques Leenders en Anna Catharine Bouten.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 15 april 1807 met Catharina Stox, dienstmeid, geboren te Horn op 26 februari 1782, wonende te Heythuysen en te Nunhem, overleden aldaar op 5 februari 1861, dochter van Jacobus Stox en Maria Verlinden.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : N.N., geboren te Roggel op 3 oktober 1801, overleden aldaar op 3 oktober 1801.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina