Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter Joannes Roest, dienstknecht, geboren te Baexem op 6 mei 1841, zoon van Theodor Roest en Maria Elisabeth Janssen.


Hij is getrouwd te Grathem op 3 januari 1870 met
Petronella Verlinden, dienstmeid, geboren te Grathem op 8 april 1847, dochter van Chretien Verlinden en Petronella Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Lucia, geboren te Heel en Panheel rond 1870.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 april 1898 met Renier Hubertus Schreurs, dagloner, geboren te Linne rond 1866, zoon van Hendrikus Schreurs en Gertrudis Haldermans.
  • 3 : Maria Lucia, geboren te Heel en Panheel rond 1879, overleden te Grathem op 9 juli 1965.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 4 november 1904 met Joseph Joannes Schreurs, landbouwer, geboren te Linne rond 1874, zoon van Hendrikus Schreurs en Gertrudis Haldermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina