Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Timmermans, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 14 september 1782, overleden aldaar op 22 oktober 1866, dochter van Henrikus Timmermans en Joanna Letiens.


Zij is getrouwd te Baexem op 14 april 1828 met
Jasper Jacobs, dienstknecht, geboren te Roggel op 16 mei 1795, overleden te Heythuysen op 21 oktober 1864, zoon van Joanna Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina