Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Albertz, dienstmeid, geboren te Sittard op 15 januari 1823, overleden te Buggenum op 11 november 1872, dochter van Michiel Albertz en Maria Catharina Tummers.


Zij was gehuwd (1) met
Hubert Eijkenboom.

Zij is getrouwd te Sittard op 18 augustus 1857 (2) met
Theodore Thijssen, dienstknecht en dagloner, geboren te Buggenum op 10 juni 1812, overleden aldaar op 2 juni 1878, zoon van Nicolas Henry Thissen en Maria Hendrix.
(Hij is later getrouwd te Horn op 11 november 1873 met Petronella Verheijden, geboren te Hunsel-As op 5 september 1837, overleden te Buggenum op 6 februari 1881, dochter van Gerardus Verheijden en Petronella Coenen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina