Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jozef Wijnen, geboren te Horn op 26 maart 1845, overleden te Beesel op 20 mei 1879, zoon van Henricus Wijnen en Gertrudis Criens.


Hij is getrouwd te Beesel op 4 mei 1874 met
Ida Hubertina Janssen, geboren te Beesel op 18 maart 1847, overleden aldaar op 29 maart 1884, dochter van Mathijs Janssen en Mechtildis Heldens.
(Zij is later getrouwd te Beesel op 27 mei 1881 met Karel Joseph Timmermans, koopman, geboren te Bracht (D) op 27 september 1848, zoon van Theodoor Timmermans en Petronella Maria Hubertina Heidgen. (Hij is later getrouwd te Beesel op 12 november 1886 met Maria Elisabeth Hendrikx, geboren te Kessel op 8 oktober 1863, overleden aldaar op 16 februari 1892, dochter van Jan Mathijs Hendrikx en Johanna Gelen.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina