Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelus Wijnen, opzichter bij de Staatsspoorwegen, geboren te Horn op 28 februari 1834, overleden te Maasbracht op 1 mei 1873, zoon van Henricus Wijnen en Gertrudis Criens.


Hij is getrouwd te Echt op 17 januari 1867 met
Gertrudis Elisabeth Haenen, geboren te Echt op 21 maart 1845, overleden aldaar op 21 maart 1915, dochter van Christiaan Haenen en Maria Elisabeth Heijnen.
(Zij is later getrouwd te Echt op 18 mei 1877 met Pieter Jan Hendrix, landbouwer, geboren te Heythuysen op 25 augustus 1844, overleden te Echt op 27 juni 1901, zoon van Pierre Hendrix en Marie Helene Thellgers.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina