Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Gertruijde Niskens, akkermeid, geboren te Heythuysen op 2 mei 1801, overleden te Helden op 7 maart 1867, dochter van Petrus Nijskens en Catharina Mooren.


Zij is getrouwd te Helden op 3 juni 1840 met
Hermanus Tulmans, akkerman en landbouwer, geboren te Helden op 9 mei 1788, overleden aldaar op 26 juli 1877, zoon van Gerardus Tullemans en Maria Wilms.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 19 januari 1815 met Johanna Peeters, akkervrouw, geboren te Helden rond 1770, dochter van Henri Peeters en Jeanne Peeters. (Zij was weduwe van Gerhard Engels.) Hij is eerder getrouwd te Helden op 26 december 1831 met Catharina Driessen, geboren te Helden op 19 juni 1800, dochter van Mathias Driessen en Christina Joosten.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, landbouwer, geboren te Helden op 14 juli 1841.
    Hij is getrouwd te Helden op 9 april 1877 met Jacoba Bongaers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Helden op 18 maart 1846, dochter van Johannes Bongaers en Antonetta Wilms.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina