Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michiel op de Drinck, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 2 april 1799.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 25 augustus 1744 voor de kerk met
Marguerita Geenen, geboren te Heythuysen rond 1712, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 31 augustus 1781, dochter van Joannes Geenen en Maria van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathiola, dagloonster, geboren te Heythuysen op 3 november 1745, wonende aldaar.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 25 juli 1784 voor de kerk met Wilhelmus van Dael, gedoopt te Haelen op 31 maart 1746, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 23 november 1790, zoon van Joannes van Dael en Margaretha Gorissen.
  • 2 : Pieter, akkerman, geboren te Roggel rond 1746, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 maart 1825.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 12 juli 1781 voor de kerk met Elisabeth Lemmen, landbouwster, geboren te Hunsel, gedoopt op 7 september 1756, wonende te Roggel, overleden aldaar op 22 oktober 1835, dochter van Cornelis Lemmen en Gertrudis Jeurissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina