Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Franciscus Thijssen, commies, geboren te Alkmaar op 16 maart 1799, overleden te Tongerlo (B) op 20 oktober 1875, zoon van Michael Thijssen en Barbara Rijntjens.


Hij is getrouwd te Buggenum op 19 augustus 1829 met
Marie Catharine Joosten, naaister, geboren te Buggenum op 15 maart 1806, overleden te Tongerlo (B) op 16 maart 1875, dochter van Johannes Joosten en Joanna Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Barbara, geboren te Buggenum op 21 mei 1829.
    Zij is getrouwd te Tongerlo (B) op 27 juni 1856 met Pieter Bernardus Elias, ambtenaar der douane, geboren te Watervliet (B) op 12 mei 1815, overleden te Neerpelt (B) op 13 juni 1897, zoon van Joannes Cornelis Elias en Joanna van Woudeghem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina