Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Peskens, dienstmeid, geboren te Buggenum op 29 januari 1823, overleden te Maastricht op 20 juli 1917, dochter van Martinus Peskens en Wilhelmina Berben.


Zij is getrouwd te Maasbree op 16 oktober 1851 met
Andries Coopmans, akkerman en landbouwer, geboren te Blerick op 22 juni 1802, overleden aldaar op 9 mei 1859, zoon van Paul Coopmans en Joanna Smeets.
(Hij is eerder getrouwd te Maasbree op 19 oktober 1831 met Maria Catharina Klercken, dienstmeid, geboren te Blerick rond 1807, dochter van Jan Klercken en Margarietha Keunen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina