Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephus Peskens, geboren te Buggenum op 24 januari 1820, overleden aldaar op 23 augustus 1859, zoon van Martinus Peskens en Wilhelmina Berben.


Hij is getrouwd te Grubbenvorst op 16 november 1858 met
Joanna Janssen, akkerdochter, geboren te Lottum op 31 december 1822, overleden te Buggenum op 30 juli 1859, dochter van Cornelis Janssen en Maria Gertruda Jonkers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmina Petronella, geboren te Buggenum op 16 juli 1859, overleden te Blerick op 21 augustus 1859.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina