Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Peskens, mandenmaker en landbouwer, geboren te Buggenum op 1 maart 1826, zoon van Martinus Peskens en Wilhelmina Berben.


Hij is getrouwd te Maasbree op 29 januari 1851 met
Margaretha Jacobs, dienstmeid, geboren te Blerick op 3 mei 1827, dochter van Gerard Jacobs en Elisabeth Gerards.
(Zij is eerder getrouwd te Maasbree op 1 oktober 1847 met Jacobus Aarts, mandenmaker, geboren te Blerick op 9 januari 1825, zoon van Antonius Aarts en Joanna Titulaer.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willemina, dienstmeid, geboren te Blerick op 11 februari 1858.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 18 juni 1879 met Joannes Bernardus Driessen, kleermaker, geboren te Blerick op 12 mei 1856, zoon van Jan Driessen en Catharina Caniels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina