Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Pennings.


Zij was gehuwd met
Jacobus van 't Groenewolt, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, winkelierster, geboren te Maasbree op 9 februari 1825, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 4 januari 1878.
    Zij is getrouwd te Helden op 4 juli 1850 met Hermanus Eggels, koster, geboren te Buggenum op 25 maart 1822, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 mei 1869, zoon van Joannes Eggels en Catharina Reuten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina