Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Louisa Hubertina Eggels, geboren te Buggenum op 8 juli 1865, wonende te Neer op Kinkhoven, dochter van Hermanus Eggels en Maria Petronella van 't Groenewolt.


Zij is getrouwd te Erquelinnen (B) op 5 maart 1892 met
Gerardus van Soest, koopman, geboren te Helden op 4 december 1843, zoon van Johannes van Soest en Gertrudis Willemsen.
(Hij is eerder getrouwd te Luik (B) op 17 juni 1884 met Joanna Catharina Eggels, geboren te Buggenum op 29 maart 1851, overleden te Erquelinnen (B) op 29 april 1889, dochter van Hermanus Eggels en Maria Petronella van 't Groenewolt.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina