Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Willems, dagloonster, wonende te Herten.


Zij was gehuwd met
Theodorus Houben, wonende te Herten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Ool Gemeente Herten op 15 januari 1814.
    Zij is getrouwd te Beegden op 16 maart 1852 met Hendrik Alexander Walraven, dagloner, geboren te Maasbracht op 27 november 1817, zoon van Peter Walraven en Lucia Knoops.
    (Hij is eerder getrouwd te Beegden op 2 augustus 1841 met Maria Catharina Grachten, geboren te Beegden op 22 december 1804, dochter van Leonard Grachten en Marie Engels. Hij is later getrouwd te Beegden op 9 september 1857 met Joanna Schreurs, dagloonster en landbouwster, geboren te Beegden op 5 mei 1813, dochter van Wilhelmus Schreurs en Petronella Spee. (Zij was weduwe van Mathijs Kessels.))
  • 2 : Maria Christina, akkerbouwster, geboren te Herten rond 1819, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 15 februari 1882.
    Zij is getrouwd te Herten op 1 mei 1846 met Jean Mevissen, akkerbouwer en dienstknecht, geboren te Buggenum op 9 november 1817, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juli 1882, zoon van Petrus Mevissen en Martina Sillekens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina