Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Aldegonde van den Acker, geboren te Haelen op 12 september 1813, overleden aldaar op 12 juni 1855, dochter van Godfried van den Acker en Maria Elisabetha Joosten.


Zij is getrouwd te Haelen op 16 april 1844 met
Guillaume Schreurs, landbouwer, wethouder en burgemeester, geboren te Haelen op 7 oktober 1813, overleden aldaar op 10 april 1895, zoon van Joannes Schreurs en Martina Boonen.
(Hij is later getrouwd te Haelen op 22 juli 1856 met Johanna Kolbers, dienstmeid, geboren te Neer op 9 augustus 1824, overleden te Haelen op 6 november 1886, dochter van Joannes Colbers en Wilhelmina Pijels.)

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Martina Philippina, geboren te Haelen op 1 mei 1855, overleden aldaar op 27 mei 1938.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina