Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Holtackers, dienstmeid, geboren te Helden op 23 oktober 1815, wonende te Grathem, overleden aldaar op 6 april 1857, dochter van Mathias Houtakkers en Henrina Heijmans.


Zij is getrouwd te Grathem op 8 februari 1850 met
Francois Kockelkoren, dienstknecht en dagloner, geboren te Grathem op 24 april 1811, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 augustus 1882, zoon van Henri Koekelkoren en Marie Gertrude Gubbels.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 21 april 1838 met Catherine Wijnckelmoelen, landbouwster, geboren te Haelen op 9 maart 1812, wonende te Grathem, overleden aldaar op 25 december 1848, dochter van Henricus Winkelmolen en Gertrudis Vrinssen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrina, geboren te Grathem op 22 december 1852.
  • 3 : Gerardus Hubertus, geboren te Grathem op 18 juli 1855, overleden aldaar op 18 oktober 1861.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina