Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Houben, wonende te Roggel, overleden aldaar op 10 maart 1775.


Hij was gehuwd met
Mathea Hobis, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, landbouwster, gedoopt te Roggel op 22 juli 1757, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 mei 1822.
    Zij is getrouwd te Roggel op 14 november 1789 voor de kerk met Petrus Gijsen, landbouwer, gedoopt te Roggel op 15 februari 1757, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 augustus 1842, zoon van Wilhelmus Gijsen en Johanna Hillekens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina