Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter van Ool, wonende te Herten.


Hij was gehuwd met
Mechtildis Janssen, wonende te Herten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacobus, dienstknecht en dagloner, geboren te Herten op 25 september 1796, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 18 juni 1838.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 3 mei 1838 met Henrica Vossen, dienstmeid, geboren te Roggel rond 1802, wonende te Haelen en te Buggenum, overleden aldaar op 14 mei 1876, dochter van Mathias Vossen en Maria Anna Verkoulen.
    (Zij is later getrouwd te Buggenum op 21 april 1841 met Jean Schreurs, houtzager, geboren te Haelen op 3 september 1805, wonende aldaar en te Buggenum, overleden aldaar op 24 december 1880, zoon van Joannes Schreurs en Henrina Reyners.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina