Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Gertrudis Smeets, geboren te Maasniel op 5 juni 1813, overleden aldaar op 19 oktober 1842, dochter van Theodorus Smeets en Elisabeth Wolters.


Zij is getrouwd te Buggenum op 7 oktober 1840 met
Jean Schreurs, akkerman, geboren te Haelen op 17 april 1809, wonende te Maasniel en te Haelen, overleden aldaar op 26 juni 1858, zoon van Joannes Schruerts en Petronella Joosten.
(Hij is later getrouwd te Maasniel op 11 januari 1843 met Gertrude Schreurs, geboren te Haelen op 31 januari 1815, wonende te Maasniel, overleden te Haelen op 2 mei 1849, dochter van Gerardus Schreurs en Joanna Mertens. Hij is later getrouwd te Haelen op 16 juli 1849 met Margareta Stocks, dienstmeid, geboren te Nunhem op 21 maart 1820, wonende te Haelen, overleden aldaar op 5 januari 1874, dochter van Martinus Stox en Joanna Backers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina