Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Schreurs, dienstmeid, geboren te Haelen op 11 juni 1802, overleden te Roermond op 17 april 1869, dochter van Peter Schreurs en Anna Catharina Bernaerts.


Zij is getrouwd te Roermond op 1 mei 1841 met
Jan Joseph Hubert Krevels, dagloner, geboren te Roermond op 1 januari 1810, overleden aldaar op 1 november 1876, zoon van Jan Hendrik Krevels en Maria Catharina Peters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina