Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Vogels, onderwijzer, geboren te Buggenum op 8 juli 1823, overleden te Uden op 12 juli 1904, zoon van Godefridus Vogels en Margareta van Rijswijk.


Hij is getrouwd te Uden op 16 oktober 1854 met
Cornelia Petronella Catharina Theresia Watrin, geboren te Mill en Sint Hubert op 22 maart 1831, overleden te Uden op 27 december 1891, dochter van Jacobus Lambertus Ludovicus Watrin en Maria Catharina van Ghert.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina