Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Elisabeth Curvers, dienstmaagd, geboren te Buggenum op 22 november 1817, overleden te Echt op 24 december 1887, dochter van Wilhelmus Curvers en Anna Gertrudis Knops.


Zij is getrouwd te Roermond op 17 april 1855 met
Franciscus Golsteijn, dagloner, geboren te Echt op 26 november 1819, overleden te Hingen-Echt op 21 december 1893, zoon van Joannes Golsteijn en Gertrudis Keijers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina