Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes van den Moosdijck, dagloner, wonende te Weert.


Hij was gehuwd met
Aldegonda Stroecks, dagloonster, wonende te Weert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon, schoenmaker, geboren te Weert op 22 april 1820, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 10 april 1855.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 15 februari 1843 met Marie Oijen, geboren te Horn op 6 februari 1804, wonende te Buggenum, te Neer in het Dorp en te Tegelen, overleden aldaar op 20 maart 1877, dochter van Paulus Oijen en Petronel Veugelaars.
    (Zij is eerder getrouwd te Buggenum op 6 mei 1829 met Jacque Crins, schoenmaker, geboren te Horn op 20 januari 1803, wonende te Reuver/Beesel, overleden te Buggenum op 10 april 1842, zoon van Cornelis Criens en Gertrudis Carisse.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina