Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Raekels, molenaar, geboren te Vught Kanton Mechelen Limburg (B) rond 1780, wonende te Vucht (B) en te Buggenum, overleden aldaar op 2 september 1821, zoon van Johannes Raekels en Maria Driessen.


Hij was gehuwd met
Anna Gertrudis Maessen, wonende te Vucht (B), overleden te Vught (B) voor 1821.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, dienstmeid en landbouwster, geboren te Vucht (B) op 17 augustus 1811, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 4 maart 1888.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 23 april 1838 met Mathieu van Vlodrop, landbouwer, geboren te Horn op 3 november 1807, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 9 januari 1887, zoon van Peter van Vlodrop en Aldegonda Lucas.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina