Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Philips, metselaar, geboren te Grathem op 11 oktober 1847, overleden te Melick-Herkenbosch op 14 april 1921, zoon van Gerard Philips en Anne Marie Schreurs.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 15 oktober 1877 met
Maria Catharina van Cruchten, geboren te Melick op 9 juli 1853, overleden te Melick-Herkenbosch op 16 april 1933, dochter van Joseph van Cruchten en Marie Catherine Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, geboren te Melick op 22 april 1881, overleden aldaar op 29 juni 1946.
    Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 12 augustus 1912 met Maria Hubertina Jetten, geboren te Roermond de Weerd op 31 oktober 1886, overleden te Sint Odiliënberg (V) op 10 mei 1976, begraven te Melick, dochter van Bernardus Jetten en Maria Gertrudis Barten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina