Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Evers, landbouwster, geboren te Herten op 8 november 1825, wonende te Heel en Panheel, dochter van Jacobus Evers en Joanna Truijen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 november 1854 met
Servaas Reijnders, geboren te Panheel op 19 februari 1825, wonende te Heel en Panheel, zoon van Joannes Theodorus Reijnders en Maria Elisabeth Schouws.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joanna Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1862.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 maart 1894 met Peter Joannes Beek, dienstknecht, geboren te Haelen op 1 januari 1865, overleden te Heel en Panheel op 1 juni 1905, zoon van Andreas Beek en Elisabeth Ramakers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina