Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Albertina Theresia Elisabeth Hubertina Wagemans, geboren te Weert op 30 juli 1807, dochter van Josephus Christophorus Jacobus Waegemans en Petronella Wilhelmina Josephina Loijens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 16 oktober 1833 met
Mathias Egidius Hubertus Beltjens, subst. officier bij arr, rechtbank, geboren te Roermond op 17 april 1808, zoon van Hermanus Henricus Beltjens en Joanna Naus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gustave Francois Hubert, geboren te Tongeren op 24 november 1835, overleden te Buggenum op 29 september 1909.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina