Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Hubert Reijnders, geboren te Heel en Panheel rond 1858, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 1 oktober 1897, zoon van Servaas Reijnders en Anna Maria Evers.


Hij was gehuwd met
Maria Hubertina Deneer, herbergierster, geboren te Wessem rond 1855, dochter van Martinus Deneer en Margaretha Knoops.
(Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 11 november 1898 met haar zwager Jacobus Mathias Reijnders, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1856, zoon van Servaas Reijnders en Anna Maria Evers. Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 25 mei 1906 met Michael Adrianus Hubertus Ludovicus Boost, geboren te Baexem op 29 juni 1859, overleden te Wessem op 15 april 1938, zoon van Constantijn Antoon Frederik Boost en Maria Stephana Helena Francisca Hubert. v Moorsel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina