Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Joosten, dienstbode, geboren te Buggenum op 30 maart 1843, dochter van Jean Joosten en Maria Gertrudis Janssen.


Zij is getrouwd te Luik (B) op 24 april 1879 (1) met
Joseph Velles, tuinder en colporteur, geboren te Aldenhoven (D) op 1 december 1830, overleden te Luik (B) op 23 oktober 1882, zoon van Catharina Velles.

Zij is getrouwd te Luik (B) op 31 mei 1884 (2) met
Leopoldus Knuts, landbouwer en mijnwerker, geboren te Spalbeek (B) op 1 augustus 1848, overleden te Luik (B) op 24 april 1896, zoon van Jean Knuts en Maria Theresia Bogaerts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina