Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Engelen.


Hij was gehuwd met
Sibille Hux.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Thomas, wagenmaker, geboren te Herkenbosch op 1 juni 1768, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 22 september 1847.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 2 mei 1804 met Gertrudis Houben, akkervrouw, geboren te Heythuysen rond 1768, gedoopt aldaar op 21 februari 1772, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 november 1844, dochter van Joannes Houben en Martina Aeben.
    (Zij is eerder getrouwd te Roggel op 5 april 1796 voor de kerk met Theodorus Vrencken, gedoopt te Roggel op 14 mei 1767, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 9 januari 1803, zoon van Albertus Vrencken en Cornelia Dirrix.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina