Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Mertens, geboren te Haelen op 16 januari 1825, dochter van Carolus Josephus Wilhelmus Mertens en Mathea Hobus.


Zij is getrouwd te Baexem op 15 juni 1863 met
Jacobus Lenders, akkerbouwer en landbouwer, geboren te Stramproy op 13 februari 1819, wonende te Baexem en te Stramproy, overleden te Baexem op 3 oktober 1873, zoon van Jacobus Lenders en Joanna Maria Gubbels.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 7 april 1845 met Gertrudis Meussen, dienstmeid, geboren te Roggel op 7 januari 1822, wonende te Baexem en te Roggel, overleden te Baexem op 7 februari 1863, dochter van Jacobus Meusen en Margueritha op 't Root.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Lambertus, geboren te Baexem op 28 juni 1866, overleden aldaar op 13 september 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina