Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelia Dirix, landbouwster, geboren te Hunsel op 6 juni 1847, dochter van Petrus Dirix en Anna Maria Kirckels.


Zij is getrouwd te Weert op 5 november 1868 met
Antonius op den Buijsch, werkman, geboren te Weert op 13 april 1844, zoon van Peter Jan op den Buijsch en Mechtildis Seerden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Louis, rangeerder spoorwegen, geboren te Weert rond 1889, verongelukt in het jaar 1935.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 7 mei 1920 met Anna Petronella Nies, landbouwster, geboren te Nederweert op 19 augustus 1891, overleden te Weert op 17 oktober 1985, begraven op 21 oktober 1985, dochter van Peter Joannes Nies en Anna Elisabeth Verdonschot.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina